POLO b.v.

Flexibel en betrouwbaar

ONZE DIENSTEN 

Algemeen

POLO b.v. is een flexibel bode-bedrijf gespecialiseerd in het hanteren van vertrouwelijke documenten, zoals diploma's, examens en belangrijke bedrijfsinformatie. Wij streven naar vaste en aanspreekbare chauffeurs, die op integere wijze hun werk doen. Wij organiseren, registreren en evalueren om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Breng en ophaalservice

POLO b.v. leegt uw postbus en brengt de post naar uw vestigingsadres. Uw gefrankeerde post halen wij op en brengen die naar het gecontracteerde postbedrijf. Ook kunnen wij uw post intern verdelen tussen afdelingen en/of filialen.

Brengservice

Wij gaan 's morgens naar het postkantoor en halen alle poststukken voor u op. Op een samen afgesproken tijdstip leveren wij deze post af op uw vestigingsadres. 

Ophaalservice

Aan het einde van de dag komt POLO b.v. naar uw vestiging op een afgesproken tijdstip. Alle te versturen post nemen wij dan mee. Zonodig frankeren wij deze post nog. Daarna dragen wij zorg voor het tijdig afgeven bij het postbedrijf, zodat de beloofde 24 uursservice wordt gegarandeerd. 

Postverdeling

Wij verdelen uw post intern tussen afdelingen en filialen. POLO b.v. draagt zorg voor een volgens uw wensen afgestemde postverdeling. 

Secretariële ondersteuning

POLO b.v. kan geheel naar wensen van de klant voorzien in flexibele personele capaciteit. Wij werven en selecteren aan de hand van uw eigen gewenste profiel en competenties. POLO b.v. voorziet in de werkgeversrol en bijbehorende coaching en administratieve afwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.