POLO b.v.

Flexibel en betrouwbaar

Herman Vrehen

Herman Vrehen is de oprichter van POLO BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in postverwerking en bezorging. POLO BV zorgt voor het vervoer en de levering van poststukken en pakketten, zoals juridische documenten, essentiële poststukken, diploma's en schoolexamens. Wat POLO BV onderscheidt, is de zorgvuldige aanpak, discretie en de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Net als de andere activiteiten waar Herman Vrehen zich mee bezig houdt, staat bij POLO BV duurzaamheid hoog in het vaandel. Herman Vrehen gelooft in het teruggeven aan de maatschappij en het creëren van een leefomgeving waarbij de kwaliteit van leven wordt verbeterd. Met POLO BV worden beide elementen op een manier samengebracht. Zo is niet alleen de kwaliteit van de diensten hoogwaardig en betrouwbaar, er is ook oog voor sociale verantwoordelijkheid. De koeriers van POLO BV komen uit de omgeving en voelen zich bevonden met de waarden van het bedrijf.

Van planning tot uitwerking

Herman Vrehen heeft in zijn carrière veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van beleidsplannen, het uitoefenen van politieke functies en het leiden van organisaties. Hij heeft geleerd om projecten vanuit verschillende perspectieven te benaderen en partijen samen te brengen om compromissen te sluiten en effectieve oplossingen te vinden. Hij is van mening dat duurzaamheid en verduurzaming op lokaal niveau moet worden aangepakt, dichtbij huis en in de eigen leefomgeving. Hij pleit voor vernieuwende educatieve oplossingen op lokaal niveau om de aandacht voor klimaatverandering, natuurontwikkeling en vermaatschappelijking te vergroten.

Duurzaam ondernemen

Met zijn ruime kennis en ervaring, zijn positieve instelling en zijn focus op maatschappelijke betrokkenheid, zet Herman Vrehen zich in voor het adviseren en uitvoeren van projecten op het gebied van natuurontwikkeling en andere zakelijke activiteiten. Hij streeft ernaar om plannen en projecten toekomstbestendig te maken. Daarom kijkt hij altijd een stap verder en bekijkt hij de situatie vanuit meerdere invalshoeken. Elke opdracht die hij aangaat, wordt uitgevoerd met aandacht voor structuur, plezier en een maatschappelijk uitgangspunt. Naast milieubescherming is sociale verantwoordelijkheid hierbij een belangrijk onderdeel.